Sjon van der Ree Doolaard

Eindredacteur De Banier

Ik werk bij de SGP sinds 2012, in de tijd van kabinet-Rutte I. Ik was op zoek naar een baan in het onderwijs, maar vanwege de vacature schaarste op dat moment, heb ik het advies van mijn SGP-minnende schoonvader opgevolgd en naar een vacature in De Banier gesolliciteerd. Blijkbaar moest het zo gaan.

Leven, gezin, zondagsrust en staan voor andere christelijke waarden, dus standpunten die ons met name onderscheiden van andere, niet-christelijke partijen, spreken mij aan. Solidariteit met Israël vind ik daarnaast ook erg belangrijk.

Ik krijg de kans om politiek dichter bij mensen te brengen en mensen dichter bij de politiek. Hierdoor kan ik onze taak als volksvertegenwoordiging helpen in te vullen. Ook kunnen we de SGP-boodschap zo beter bekend maken.

"...Gods Woord tot meerdere erkenning te brengen in Nederland’. Dat maakt mijn werk waardevol..."

De meeste tijd besteed ik aan het SGP-partijblad De Banier. Op dit kruispunt van politiek en journalistiek ontmoet ik veel kundige en gedreven mensen en word je ondergedompeld in  interessante politieke en maatschappelijke onderwerpen. Wat mij echt voldoening geeft is werken met taal, het contact met mensen en het overdragen van kennis over dingen die er écht toe doen.

 ‘Gods Woord tot meerdere erkenning te brengen in Nederland’. Dat maakt mijn werk waardevol.

Terug naar overzicht