29 januari 2020

Vacature medewerker sociale media (m/v)

Klik hier voor een PDF-versie.

De SGP roert zich graag in het politieke en maatschappelijke debat. Onze Kamerleden komen op een heldere manier op voor christelijke waarden: voor het leven, voor het gezin, voor Israël, voor de veiligheid en voor meer.

Dat verhaal willen wij overal vertellen. In de vergaderzalen van de Tweede Kamer, in kranten, op radio en televisie, maar zeker ook op onze eigen website en sociale mediakanalen. Nog meer dan we nu al doen. En daarom zoeken wij een


MEDEWERKER SOCIALE MEDIA (M/V)

Wie ben jij?
Je bent van harte SGP-er, je weet waar we voor staan en je weet welke uitingen bij onze boodschap passen. Je bent goed op de hoogte van de impact en mogelijkheden van Facebook, Twitter, Instagram, podcasts, YouTube enz. Je hebt oog voor treffende beelden en aansprekende videofragmenten. Je kunt deze vlot bewerken en plaatsen. Je bent flexibel en verantwoordelijk, secuur en snel. Je beschikt daarnaast over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je hebt bij voorkeur minimaal een relevante mbo-opleiding.

Wat bieden wij?

  • samenwerking met een enthousiast SGP-team
  • een – soms zinderende – politieke omgeving
  • een fulltime baan
  • passende salariëring, afhankelijk van opleiding en ervaring


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cornel van Beek, persvoorlichter, c.vbeek@tweedekamer.nl (06 1558 2957). Je sollicitatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 7 februari D.V. via j.djong@tweedekamer.nl.