1 juni 2024

Familiedag | GeoFort

D.V. 1 juni 2024 is er een familiedag op GeoFort! GeoFort is een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie waar je binnen en buiten van alles kan beleven en ontdekken. Je kunt er een speurtocht doen, ondergrondse gangen bewandelen, een speurtuin en met een vlot varen! Voor de allerkleinste zal er een crèche zijn.

Tijdens de familiedag, die van 09.30 tot 17.00 uur duurt, zijn er verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn; roofvogelshows, een saluutbatterij met demonstraties, samenzang met orgel, een quiz over de Hollandse Waterlinie, Oud-Hollandse spellen, geschiedenisverhalen van Meester Visser, een workshop bloemschikken, levensgroot schaken, kinderen kunnen kleurplaten kleuren en niet te vergeten het fort zelf! Er zullen ook enkele kraampjes van goede doelen aanwezig zijn!

Daarnaast staan er verschillende informatieve sprekers op het programma. Waaronder Bert-Jan Ruissen (lid Europees Parlement), Lourens van Bruchem (Statenlid Gelderland, raadslid West-Betuwe) en Kees Vermaat (Statenlid Utrecht, raadslid Vijfheerenlanden). Zij hopen ons meer te vertellen over het Europees Parlement, en waarom het zo belangrijk is dat u gaat stemmen!


Meld u hier aan!

Ter zijner tijd kunt u hier meer informatie vinden wat betreft, plattegrond, programmaboekje en aanmeldformulier.

Enkele praktische zaken:

Tijdens de dag is catering beschikbaar. Op enkele plekken na, is GeoFort helemaal toegankelijk voor rolstoel en kinderwagen. Toiletten zijn verspreid aanwezig over het terrein. Er is veel parkeergelegenheid rond het fort, we roepen u wel op met de fiets te komen als u daartoe in gelegenheid bent. Bij de ingang ontvangt u een programmaboekje met plattegrond. Volg tijdens de familiedag ten allen tijde de aanwijzingen van het personeel of vrijwilligers, op deze manier kan de dag ordentelijke en veilig verlopen. Heeft u vragen of opmerkingen omtrent deze dag of wilt u als vrijwilliger helpen? Stuur ons een e-mail: sgp.familiedag.geofort@outlook.com.

Download hier de flyer met kleurplaat!

Bekijk hier de trailer

Het inleveren van de kleurplaat levert een leuk presentje op!