22 maart 2021

Twee vacatures bij SGP Eurofractie

Europees Parlementslid Bert-Jan Ruissen (SGP) heeft plaats voor een:

OFFICE MANAGER
M/V (0,5 FTE)
Jij vindt het leuk om de agenda en de emailbox goed bij te houden, evenals om conferenties te helpen organiseren. Jij hebt ervaring of een opleiding in office management en beheerst ook de Engelse taal.

en voor een 

BELEIDSMEDEWERKER
M/V (1 FTE)

Jij vindt het interessant om je te verdiepen in de Europese economie, financiën, milieu en gezondheid. Je bent in staat daarover te adviseren en je beheerst de Engelse taal. Bij voorkeur heb je ervaring of een opleiding in politiek of economie.

Voor beide functies geldt dat je affiniteit voelt met de uitgangspunten van de SGP. Een teammentaliteit en flexibele instelling zijn pluspunten. Na een proefperiode, biedt de SGP Eurofractie een contract tot 1 juli 2024. De beloning is afhankelijk van opleiding en leeftijd. Standplaats is Krimpen aan den IJssel en desgewenst Brussel.

De SGP Eurofractie bestaat uit een team van acht medewerkers rond Europees Parlementslid Bert-Jan Ruissen. De medewerkers hebben standplaatsen in Brussel en Krimpen aan den IJssel en werken nauw samen met andere SGP-geledingen.

Reageren op deze vacature kan tot 1 mei 2021. Mail je brief en CV naar bert-jan.ruissen@ep.europa.eu. Inlichtingen over de functies zijn te verkrijgen bij Gonda van den Heuvel, 06 - 39323055 en hillegonda.vandenheuvel@la.europarl.europa.eu