25 juni 2022

SGP-familiedag | Museumpark Archeon

Op zaterdag 25 juni D.V. organiseren we voor onze leden en hun gezin een SGP-familiedag in Museumpark Archeon. Zet u het alvast in uw agenda?

Wat kunt u deze dag verwachten?
Enerzijds hebt u als gezin een leuk dagje uit in een prachtig openluchtmuseum over Nederlandse geschiedenis. Daarnaast ontmoet u de SGP, onze politici en vele andere SGP’ers.

Toegangsprijs
Als SGP-lid kunt u met uw gezin 
naar Archeon voor een gereduceerd tarief van € 11,- per persoon (tot 3 jaar = gratis).

Nóg meer korting
Deze familiedag kunt u naast het gereduceerde tarief ook nog eens een kortingscode ontvangen als u lid wordt van de SGP of iemand lid maakt. 

 1. Lid worden: Als u nu lid wordt van de SGP, ontvangt u een kortingscode t.w.v. € 5,- voor de familiedag.
 2. Iemand lid maken: Als u nu iemand lid maakt, ontvangen u én de persoon die u lid maakt een kortingscode t.w.v. € 5,- voor de familiedag.

Tickets bestellen
Leden worden op de hoogte gebracht van waar zij hun SGP-familiedagtickets kunnen boeken. Wilt u lid worden en gebruikmaken van de kortingscode voor nieuwe leden, lees dan hieronder hoe u de code kunt aanvragen.

Aanvragen van de  kortingscode t.w.v. € 5,-

 • Stap 1: lid worden
  Schrijf u hier in als lid
  Let op: tot en met 14 mei kunnen wij de extra ledenwerfkorting garanderen. Daarna geldt deze korting ook, maar zo lang er plaatsen op de familiedag beschikbaar zijn.
 • Stap 2: code aanvragen
  Het nieuwe lid dient de code aan te vragen op de volgende wijze: Het nieuwe lid krijgt nadat hij/zij zich aangemeld heeft twee e-mails in zijn mailbox. De eerste e-mail vraagt om een bevestiging van de inschrijving, de tweede e-mail geeft aan dat de bevestiging ontvangen is. In deze tweede e-mail staat ook een link naar de pagina waar de code aangevraagd kan worden. 
 • Stap 3: code ontvangen
  Het nieuwe lid ontvant een e-mail met kortingscode. 
  Let op: de kortingscode wordt pas na 14 mei verstrekt. Verwacht hem dus niet meteen.
 • Stap 4: tickets met korting boeken
  Zodra de kortingscodes zijn verstrekt, is het mogelijk om een ticket te boeken. In de ticketshop kunt u uw code invoeren.
  Let op: tickets zijn te boeken zo lang er plaatsen op de familiedag beschikbaar zijn.