1 juni 2024

Familiedag | Rijssen

Op D.V. 1 juni organiseert SGP Rijssen-Holten een familiedag voor jong en oud! We starten bij het Leemspoor (Markeloseweg 78-B). Het treintje rijdt, dus voor de mensen die het leuk vinden is de mogelijkheid om een ritje mee te rijden met het historische treintje. Bij het Leemspoor is de mogelijkheid om een kopje koffie te drinken tegen een kleine vergoeding. De rest van de fietstocht is gratis!

De groepen mogen tussen 10.00 en 10.45 wegfietsen. Er staan tasjes klaar met wat lekkers voor onderweg. Om jullie wel wat scherp te houden is er een puzzel gemaakt, waarvan de antwoorden onderweg te vinden zijn. Sommige antwoorden zijn op internet wel te vinden, maar het is natuurlijk de bedoeling dat ook uw en jullie hersenen even kraken onderweg!

De fietstocht heeft een gezellige tussenstop, waar een lekker tussendoortje op jullie staat te wachten. Het eindpunt van de tocht is bij Hevotec. Hier zorgen we dat het frituurvet op tijd warm is, zodat we de dag gezellig kunnen afsluiten met patat en een lekkere snack. Ook is er een springkussen voor de kinderen.
Jan Noeverman is onze lokale kandidaat voor de Europese verkiezingen. Hij zal ook aanwezig zijn deze dag, dus heeft u nog vragen over de verkiezingen? U heeft 1 juni de kans om ze aan hem te stellen!

Nog even de praktische informatie op een rijtje:
- We starten tussen 10.00 en 10.45 bij het Leemspoor in Rijssen (Markeloseweg 78-B)
- Er is keuze voor een fietstocht van 12,5 kilometer en 25 kilometer
- Iedereen is van harte welkom! Om te zorgen dat wij genoeg eten en drinken hebben is het voor ons wel handig om te weten hoeveel mensen er komen.

Zou u zich daarom willen opgeven via de link