3 juni 2024

Verkiezingsbijeenkomst | Dordrecht

Op D.V. maandag 3 juni komt SGP-lijsttrekker Bert-Jan Ruissen naar de regio Drechtsteden. ’s Middags brengt hij een bezoek aan Sliedrecht en Dordrecht. Het werkbezoek staat in het teken van de PFAS-vervuiling door chemiebedrijf Chemours. Bert-Jan Ruissen wordt bij dit bezoek vergezeld door SGP-politici uit de Drechtsteden en spreekt onder andere met omwonenden over de schade die veroorzaakt is.

Verkiezingsbijeenkomst
’s Avonds wordt er door de SGP-afdelingen in Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht een regionale verkiezingsbijeenkomst georganiseerd. Lijsttrekker Bert-Jan Ruissen licht de speerpunten van de SGP bij de Europese verkiezingen toe. Ook gaat hij gesprek met Tweede Kamerlid André Flach, wethouder Arjan Kosten (milieu) uit Papendrecht en Joop Keesmaat uit Sliedrecht die al jarenlang actievoert tegen Chemours. Daarna volgt een discussie over de asiel- en migratiecrisis met Bert-Jan Ruissen, André Flach en CU-SGP-raadslid Eline Nieuwland-van den Bosse uit Dordrecht. Wat betekent dit voor de Drechtsteden? De verkiezingsavond staat onder leiding van Florian Pronk, woonachtig in Sliedrecht en jongerenkandidaat (nr. 28) voor de SGP bij de Europese verkiezingen.

De verkiezingsbijeenkomst wordt gehouden in de Julianakerk, Mauritsweg 286, 3314 LT Dordrecht. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. We sluiten de bijeenkomst af met een hapje en een drankje. De toegang is gratis!